üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: RiverPark

Kiadó üzletek Budapest 9. kerület Közraktár utca

Ár: 15.5€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailRPA

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • Ingatlan típusa:

 • 15.5 €

 • 3300 Ft.

 • 329 nm

 • üzletházban található

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2009

Kiadó üzlethelyiség a RiverPark Irodaházban

A RiverPark Irodaház egy különleges és elegáns "A" kategóriás irodaház komplexum, amely a vállalkozások számára egyedülálló lehetőséget kínál. Az épület két részből áll, összesen 9865 négyzetméter bérelhető területtel, amely kiváló választást jelent az irodára vágyóknak.

Ez az impozáns irodaház a Közraktár utcában található, korábban MOL székházként ismert épület, amelyet a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően alakítottak át, hogy első osztályú irodatereket nyújtson. A felújításnak köszönhetően az épület egy modern és inspiráló munkakörnyezetté vált, ahol a bérlők kényelmét és hatékonyságát helyezik előtérbe.

A RiverPark Irodaház Duna-parti csodálatos panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal kínál magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozók számára. Presztízs értékű elhelyezkedés, 2400 m2 belső kert, tetőterasz, lenyűgöző dunai panoráma, környezettudatos megoldások, hatékony terület kihasználás.

A Közraktár utcában elhelyezkedő modern, új építésű épületrész különleges lehetőséget biztosít a bérlőknek. Az épület háromszintes mélygarázzsal rendelkezik, amely kényelmes parkolási lehetőséget kínál az irodaház bérlőinek. Ez a praktikus megoldás segít minimalizálni az utcai parkolás okozta kellemetlenségeket és biztosítja az irodaház bérlői számára a könnyű megközelíthetőséget.

A RiverPark Irodaház nemcsak a lenyűgöző környezettel hódítja meg a bérlőket, hanem a számos kényelmi szolgáltatással is, amelyeket kínál. A kiadó üzlethelyiségek és üzletek lehetővé teszik a bérlőknek, hogy egyedülálló vállalkozásokat indítsanak és fejlesszenek, és megragadják az üzleti lehetőségeket. Az irodaház minden egyes részlete gondosan megtervezett és kivitelezett, hogy a bérlők számára a legmagasabb szintű kényelmet és funkcionalitást biztosítsa.

A RiverPark Irodaház kiemelkedő elhelyezkedése és modern megoldásai lehetővé teszik a bérlők számára, hogy üzleti sikereiket itt kezdjék el. A First Site Irodaház egy igazi gyöngyszem a belvárosban, amely magával ragadó megjelenésével és prémium irodaterületeivel nyűgözi le a bérlőket. Az épület a belváros szívében újonnan épült, és azonnal költözhető, egyedi igényekre szabható irodákat kínál. A bérlők a kis alapterületű, napfényes irodáktól kezdve egészen az egybefüggő, terasszal rendelkező, 300-700 négyzetméteres irodákig válogathatnak.

A First Site Irodaház földszintjén és hét emeletén összesen 12206 négyzetméter bérbe adható iroda és raktár terület áll rendelkezésre, mely lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő iroda kialakítását. Az épület rendelkezik kitűnő parkolási lehetőséggel is a mélygarázsában, így a bérlők kényelmesen és zavartalanul dolgozhatnak.

A First Site Irodaház a bérlők számára számos kényelmi szolgáltatást nyújt. Többek között rendelkezésre áll tárgyaló bérlési lehetőség, vendégparkoló, konferencia terem, étterem, 24 órás portaszolgálat, recepció és biztonsági szolgálat. Az irodaház műszaki jellemzői is kiemelkedőek, így a bérlőknek nemcsak esztétikus, de kényelmes és modern munkakörnyezetet is biztosít. A nyitható ablakok és a 4 csöves Fan-Coil rendszer a megfelelő klíma és légmozgásról gondoskodik. A belső árnyékolók, friss levegő ellátás, álpadló és optikai kábel pedig további kényelmet és funkcionalitást ad az irodákhoz. Emellett a lift, kártyás beléptető rendszer, kamera rendszer és sprinkler a biztonságot és a zavartalan munkavégzést szolgálják.

A First Site Irodaház kitűnő tömegközlekedési megközelíthetősége még vonzóbbá teszi az épületet a bérlők számára. Az M2-es metróvonal Astoria és az M3-as metróvonal Ferenciek tere megállói között elhelyezkedve, valamint a 7, 7A, 78-as buszok Ferenciek tere és Astória megállói, valamint a 47-es és 49-es villamosok (Astoria megálló) közvetlen közelében könnyen megközelíthető. A környéken számtalan étterem és szórakozóhely várja a munkavállalókat, így a bérlőknek nemcsak a munka, de a szórakozás is garantált. Emellett a sportolás kedvelői sem maradnak le, hiszen a környé

ken számos fitnesz terem kínál lehetőséget az egészség megőrzésére és a kikapcsolódásra.

A First Site Irodaház egy igazi gyöngyszem a belvárosban, mely vállalkozások és cégek számára ideális megoldást kínál. A modern és kifinomult környezet, a számos szolgáltatás, a könnyű megközelíthetőség és a környék kiváló infrastruktúrája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az irodaház a vállalkozások első választása legyen.