üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: River Estates

Kiadó üzletek Budapest 13. kerület Váci út

Ár: 11€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailRIV

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 11 €

 • 3350 Ft.

 • 921 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2016

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a River Estatesben

A River Estates irodaház ideális választás az üzleti vállalkozások számára, és a Váci út irodafolyosó középső szakaszán található. Az ingatlan könnyen megközelíthető metróval, trolibusszal és busszal is. A közelben több szálloda, étterem, egészségügyi központ, valamint pénzintézetek és vásárlási lehetőségek, mint például a Lehel téri piac és a WestEnd City Center is megtalálhatók.

A River Estates irodaház modern épület, mely rendelkezik BREEAM In-Use tanúsítvánnyal. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a bérlők kényelmét és igényeit szolgálják. Az irodaházban rugalmas válaszfalazási lehetőségek állnak rendelkezésre, így egy emeleten akár 700-2900 m² területű bérlői egységek is kialakíthatók. A legnagyobb terület egyterű elrendezés esetén akár 460 munkaállomás elhelyezésére is alkalmas, míg válaszfalas elrendezésnél 276 munkaállomás kialakítása lehetséges. Minden bérlői egység tartozéka saját teakonyha és mosdó is. Az irodaház minden részében gondoskodtak a természetes fényben való bőségről, hiszen az ablakok nyithatók.

A River Estates irodaház a bérlők számára optimális környezetet és kényelmet biztosít. Az épület modern és funkcionális kialakítása mellett a rugalmas térhasználat és a természetes fény kiemelkedő jellemzői. Itt a bérlők kényelmesen és hatékonyan végezhetik munkájukat, miközben a kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen hozzáférhetnek a számos szolgáltatáshoz és létesítményhez a környéken.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a River Estates irodaházban! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletes információkat és egyéni ajánlatot kaphasson a kiadó üzlethelyiségekről és az irodaház bérlési feltételeiről. Legyen részese ennek a modern és professzionális irodaház közösségnek, ahol az üzleti siker előtérbe kerül.

A River Estates Irodaház egy kivételes létesítmény, amely összesen 20 245 m² iroda- és üzlethelyiséget kínál, valamint egy háromszintes mélygarázst, amelyben 356 őrzött parkolóhely áll rendelkezésre. Az épület rendelkezik egy főbejárattal, valamint három további bejárattal, amelyek külön recepcióként is szolgálhatnak a több emeletet használó bérlők számára. A recepció és a 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik az épület biztonságáról és a bérlők kényelméről.

A River Estates Irodaházban a kényelmes munkakörnyezetet két parkosított belső kert, épületen belüli étterem, DM és edzőterem biztosítja. A bérlők számára külön kerékpártárolók, zuhanyzók és öltözők is rendelkezésre állnak, hogy még kényelmesebbé tegyék a mindennapi munkavégzést és a sportolási lehetőségeket.

Az irodaház kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Váci út irodafolyosójának közepén, mindössze egy perc sétára a Dózsa György úti M3-as metró megállójától. Emellett közel találhatóak a 15-ös és 115-ös buszok, valamint a 75-ös és 79-es trolibuszok megállói is. Ez a közlekedési kapcsolatokban gazdag terület kiváló lehetőséget kínál az irodaház lakói számára a könnyű és gyors utazáshoz, bármely irányba.

Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző lehetőséget a River Estates Irodaházban! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy részletes információkat és egyéni ajánlatot kaphasson a kiadó üzlethelyiségekről és az irodaház bérlési feltételeiről. Legyen részese ennek a modern és jól felszerelt irodaház közösségnek, ahol a kényelem és a kiváló elhelyezkedés egyesül a sikeres vállalkozásért.