üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Váci Greens

Kiadó üzletek Budapest 13. kerület Váci út

Ár: 14-15€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailVGA

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 14-15 €

 • 2150 Ft.

 • 133 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • Raktárbérlés:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2013

 • 8 € / nm / hó

Kiadó üzlethelyiség Váci úton Váci Greens épületében 

 

A startupoktól a multinacionális vállalatokig:

"Miért a Váci Greens az ideális helyszín az üzleti növekedéshez Budapesten"

Vállalkozást szeretne alapítani vagy bővíteni Budapesten? Ne keressen tovább a Váci Greensnél, a város üzleti növekedésének megtestesítőjénél. Akár induló vállalkozásról van szó, amely a saját lábára áll, akár új lehetőségeket kereső multinacionális cégről, a Váci Greens tökéletes környezetet kínál a sikerhez.

Stratégiai elhelyezkedésével, korszerű infrastruktúrájával és virágzó üzleti közösségével ez az üzleti park úgy lett kialakítva, hogy minden igényét kielégítse, és elősegítse növekedését.

A rugalmas irodahelyiségektől a csúcsminőségű kényelmi szolgáltatásokig a Váci Greens ideális környezetet biztosít az együttműködéshez, az innovációhoz és a hálózatépítéshez. Arról nem is beszélve, hogy a parkot egy élénk környék veszi körül, ahol rengeteg étterem, üzlet és szórakozási lehetőség található, így biztosítva a munka és a magánélet tökéletes egyensúlyát.

Csatlakozzon azokhoz a neves vállalatokhoz, amelyek már a Váci Greens-t választották üzleti központjuknak, és szabadítsa fel a korlátlan növekedési lehetőségeket Budapesten.

Fedezze fel, miért a Váci Greens az ambiciózus vállalkozók és a befutott vállalatok számára egyaránt a legmegfelelőbb célpont.

 

A Váci Greens bemutatása és jelentősége a budapesti üzleti növekedés szempontjából

A Váci Greens több mint egy egyszerű üzleti park; egy virágzó ökoszisztéma, amely elősegíti a kreativitást, az együttműködést és a növekedést. A Budapest szívében található Váci Greens stratégiai elhelyezkedése révén könnyen megközelíthető a főbb közlekedési útvonalakon, így a munkavállalók és az ügyfelek számára egyaránt kényelmes.

A park több mint 24 hektáron terül el, és irodahelyiségek széles választékát kínálja, amelyek a különböző méretű vállalkozások igényeihez igazodnak. Legyen szó akár egy induló kisvállalkozásról, akár egy multinacionális vállalatról, a Váci Greensben megtalálja a tökéletes helyet az Ön számára.

A parkban sokféle vállalat működik, a technológiai startupoktól kezdve a globális vállalatokig, dinamikus és élénk üzleti közösséget teremtve.

A vállalkozásoknak ez az egyedülálló keveréke bőséges lehetőséget biztosít a hálózatépítésre, együttműködésre és tudásmegosztásra. Azzal, hogy a Váci Greens része leszel, hozzáférést nyersz a hasonlóan gondolkodó szakemberek hálózatához, akik segíthetnek vállalkozásod fejlődésében, és új lehetőségek előtt nyitnak ajtókat.

Legyen szó szervezett rendezvényekről, workshopokról, vagy egyszerűen csak összefutni valakivel a park közös helyiségeiben, a Váci Greens számtalan lehetőséget kínál arra, hogy más vállalkozásokkal kapcsolatba lépjen és bővítse hálózatát.

A Váci Greens sikere annak köszönhető, hogy a Váci Greens elkötelezett a kiváló infrastruktúra és a kényelmi szolgáltatások biztosítása mellett. A parkban modern, fenntartható épületek találhatók rugalmas irodahelyiségekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy elősegítsék a kreativitást és a termelékenységet.

Minden épület a legmodernebb technológiával, nagysebességű internettel és fejlett biztonsági rendszerekkel van felszerelve, így biztosítva a zökkenőmentes és biztonságos munkakörnyezetet. Emellett a Váci Greens számos kényelmi szolgáltatást kínál, többek között éttermeket, kávézókat, fitneszközpontokat és még egy zöld parkot is, holisztikus egyensúlyt teremtve a munka és a magánélet között a bérlők számára.

Mivel minden, amire szüksége van, kéznél van, így a logisztika miatt való aggódás nélkül összpontosíthat vállalkozása növekedésére.

 

A Váci Greens elhelyezkedésének előnyei

A Váci Greens egyik legfontosabb előnye a stratégiai elhelyezkedése Budapesten. A 13. kerületben található park könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és akár kerékpárral is.

A közelben lévő főbb autópályák és tömegközlekedési csomópontok miatt a Váci Greensbe való ingázás gyerekjáték. Ez a megközelíthetőség nem csak az Ön alkalmazottai számára előnyös, hanem az ügyfelek és partnerek számára is kényelmessé teszi az iroda látogatását. Az ilyen központi elhelyezkedés egy nagy tehetségbázishoz is hozzáférést biztosít, mivel

Budapest számos rangos egyetemnek és kutatóintézetnek ad otthont. Ha a Váci Greent választja üzleti központjának, akkor Budapest virágzó üzleti életének középpontjába pozícionálja magát, és versenyelőnyre tesz szert.

A kiváló közlekedési kapcsolatok mellett a Váci Greens-t egy vibráló környék veszi körül, ahol rengeteg kényelmi szolgáltatás található. A park mindössze egy rövid sétára található a Dunától, ahol ebédszünetben vagy munka után egy festői sétát tehet. A környéken számos étterem, üzlet és szórakozási lehetőség is található, biztosítva, hogy soha ne fogyjon ki a tennivalókból. Ez az élénk légkör közösségi érzést teremt, és növeli a Váci Greens általános vonzerejét, mint üzleti célpont.

 

Váci Greens infrastruktúrája és létesítményei

A Váci Greens egyet jelent a legmodernebb infrastruktúrával és világszínvonalú létesítményekkel. A park modern, energiatakarékos épületekkel büszkélkedhet, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a vállalkozások igényeinek a digitális korban.

Az irodahelyiségek rugalmasak és testre szabhatók, így olyan munkaterületet alakíthat ki, amely megfelel a vállalati kultúrának és értékeknek. Akár a nyitott elrendezést, akár a privát irodákat részesíti előnyben, a Váci Greens tökéletes megoldást kínál az Ön számára.

Az épületek fejlett technológiával, többek között nagysebességű internettel, legmodernebb biztonsági rendszerekkel és intelligens épületvezérléssel vannak felszerelve, így biztosítva a zökkenőmentes és hatékony munkakörnyezetet.

A Váci Greens az irodahelyiségek mellett számos kényelmi szolgáltatással is várja Önt, hogy fokozza a munka élményét. A parkban számos étterem és kávézó található, amelyek a gyors harapnivalóktól az ínyenc ételekig mindent kínálnak.

Ezek az étkezési lehetőségek kényelmet és változatosságot biztosítanak, így Ön és csapata könnyedén bekaphat egy falatot anélkül, hogy elhagyná a parkot. A Váci Greens fitneszközpontokkal és rekreációs területekkel is büszkélkedhet, így a szünetekben is aktívak maradhatnak és feltöltődhetnek.

A parkban ráadásul egy zöld park is található, amely békés oázist biztosít, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. Mindezeket a kényelmi szolgáltatásokat úgy tervezték, hogy holisztikus munkakörnyezetet teremtsenek, amely elősegíti a munkavállalók jólétét és termelékenységét.

 

Hálózati lehetőségek a Váci Greensben

A Váci Greens egyik legfontosabb előnye a számtalan kapcsolatépítési lehetőség. A parkban a startupoktól a multinacionális vállalatokig sokféle vállalkozás működik, élénk üzleti közösséget teremtve. Ez a közösség nemcsak az együttműködést és az innovációt segíti elő, hanem új partnerségek és üzleti lehetőségek előtt is kapukat nyit.

A Váci Greens rendszeresen szervez rendezvényeket, például workshopokat és szemináriumokat, ahol kapcsolatba léphet más szakemberekkel, megoszthatja tudását és bővítheti hálózatát. Emellett a park közös helyiségei, köztük a kávézók és társalgók olyan informális tereket teremtenek, ahol találkozhat és kapcsolatba léphet más bérlőkkel.

Azzal, hogy a Váci Greens tagja lehet, hozzáférést nyerhet a hasonlóan gondolkodó szakemberek széleskörű hálózatához, akik segíthetnek vállalkozása fejlődésében és új lehetőségek feltárásában.

 

A Váci Greens választásának költséghatékonysága és pénzügyi előnyei

 

A megfelelő irodahelyiség kiválasztása nem csak a munkahely megtalálásáról szól, hanem arról is, hogy megalapozott pénzügyi döntést hozzon. A Váci Greens rugalmas irodaterületeivel és költséghatékony megoldásaival kiváló ár-érték arányt kínál. A park számos irodai lehetőséget kínál, így Ön a költségvetéséhez és igényeihez illeszkedő helyet választhat.

Legyen szó akár egy induló kisvállalkozásról, akár egy multinacionális vállalatról, a Váci Greens tökéletes megoldást kínál az Ön számára. A Váci Greens a versenyképes árazás mellett számos pénzügyi előnyt is kínál. A park hozzáférést biztosít különböző finanszírozási és befektetési lehetőségekhez, így segítve a vállalkozásokat a növekedéshez szükséges tőke biztosításában.

Ezen túlmenően a Váci Greens részeként hozzáférhet a potenciális ügyfelek és partnerek hálózatához, ami új üzleti lehetőségek és bevételi források előtt nyit ajtót. Ha a Váci Greens-t választja, nem csak egy világszínvonalú irodahelyiséget kap, hanem számos olyan pénzügyi előnyhöz is hozzáférhet, amelyek elősegíthetik vállalkozása növekedését.

 

A Váci Greensben elérhető támogató szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások

 

A Váci Greens több, mint egyszerű irodahelyiségek; ez egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti park, amely támogató szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások széles skáláját kínálja.

A park elkötelezett menedzsment csapattal rendelkezik, amely elkötelezett a kiváló ügyfélkiszolgálás és a park zavartalan működésének biztosítása mellett. Akár létesítménygazdálkodással, informatikai támogatással vagy rendezvényszervezéssel kapcsolatos segítségre van szüksége, a Váci Greens csapata mindig a rendelkezésére áll.

Emellett a park számos kényelmi szolgáltatást kínál, hogy fokozza a munka élményét. Az éttermektől és kávézóktól kezdve a fitneszközpontokon át a zöldterületekig a Váci Greensben minden megtalálható, ami egy produktív és élvezetes munkakörnyezet kialakításához szükséges.

A park tárgyaló- és konferenciatermekkel is rendelkezik, így fontos rendezvényeket és megbeszéléseket tarthat anélkül, hogy elhagyná a helyszínt. Átfogó támogató szolgáltatásaival és kényelmi szolgáltatásaival a Váci Greens gondoskodik a logisztikáról, így Ön arra koncentrálhat, ami a legfontosabb: vállalkozásának fejlesztésére.

 

Fenntarthatóság és zöld kezdeményezések a Váci Greensben

A Váci Greensnél a fenntarthatóság nem csak egy divatszó, hanem olyan alapvető érték, amely a park minden tevékenységét meghatározza. A park elkötelezett a környezeti hatások minimalizálása és a fenntartható gyakorlatok előmozdítása mellett.

A Váci Greens épületeit úgy tervezték, hogy energiahatékonyak legyenek, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzák az energiafogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében.

A parkban zöldfelületek és rekreációs területek is találhatók, harmonikus egyensúlyt teremtve a természet és az épített környezet között. Emellett a Váci Greens támogatja a fenntartható közlekedési lehetőségeket, például a kerékpármegosztó programokat és az elektromos járművek töltőállomásait, ezzel is ösztönözve a dolgozókat a környezetbarát ingázási lehetőségek választására.

A Váci Greens részeként nemcsak a fenntartható jövőhöz járul hozzá, hanem vállalkozását is környezettudatos szervezetként pozícionálja.

 

Hogyan válasszon megfelelő irodahelyiséget a Váci Greensben?

A megfelelő irodahelyiség kiválasztása a Váci Greensben kulcsfontosságú döntés, amely jelentős hatással lehet vállalkozására. A rendelkezésre álló lehetőségek széles választéka miatt a tökéletes helyiség megtalálása túlterhelőnek tűnhet. Íme néhány tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor irodahelyiséget választ Váci Greensben:

1. **Méret és elrendezés**: Mérje fel jelenlegi és jövőbeli helyigényét, hogy meghatározhassa a szükséges irodahelyiség méretét. Vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint az alkalmazottak száma, az osztályok, a tárgyalók és a raktárhelyiségek száma. Emellett gondolja át, hogy milyen elrendezés felel meg leginkább vállalkozása igényeinek, legyen szó akár egy nyitott terű helyiségről, akár egyedi irodákról.

2. **Működési lehetőségek és létesítmények**: Vegye figyelembe a vállalkozása számára fontos kényelmi szolgáltatásokat és létesítményeket. Szüksége van tárgyalótermekhez, konferenciatermekhez vagy külön recepcióhoz való hozzáférésre?

A helyszíni éttermek, kávézók vagy fitneszközpontok elengedhetetlenek az alkalmazottak jólétéhez? Értékelje az egyes irodahelyiségekben rendelkezésre álló kényelmi szolgáltatásokat és létesítményeket, hogy azok megfeleljenek vállalkozása igényeinek.

3. **Flexibilitás és skálázhatóság**: Értékelje az irodahelyiség rugalmasságát és skálázhatóságát. Lesz-e lehetősége rugalmasan bővíteni vagy kicsinyíteni a helyiséget, ha vállalkozása növekszik? Vegye figyelembe a bérleti szerződési feltételeket, hogy biztosítsa a szükséges rugalmasságot.

4. **Helyszín**: Értékelje az irodahelyiségek elhelyezkedését a Váci Greens területén belül. Vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint a közös területek, a parkolási lehetőségek és a tömegközlekedés közelsége. Válasszon olyan helyet, amely mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára kényelmes.

5. **Büdzsé**: Határozza meg a költségvetését, és keressen olyan irodahelyiségeket, amelyek megfelelnek az Ön pénzügyi korlátainak. Ne csak a bérleti díjat vegye figyelembe, hanem az olyan járulékos költségeket is, mint a közüzemi díjak, karbantartási díjak és parkolási díjak.

Ha ezeket a tényezőket figyelembe veszi, megalapozott döntést hozhat, és olyan irodahelyiséget választhat a Váci Greensben, amely megfelel vállalkozása igényeinek és támogatja annak növekedését.

 

Következtetés: Váci Greens az ideális hely üzleti növekedéshez Budapesten.

Összefoglalva, a Váci Greens a legjobb célpont a Budapesten indítani vagy terjeszkedni kívánó vállalkozások számára. Stratégiai elhelyezkedésével, korszerű infrastruktúrájával és virágzó üzleti közösségével a Váci Greens tökéletes környezetet biztosít a sikerhez.

A park rugalmas irodahelyiségeket, magas színvonalú szolgáltatásokat és számos támogató szolgáltatást kínál, hogy mindenféle méretű vállalkozás igényeit kielégítse.

A Váci Greens részeként Ön hozzáférést nyer egy élénk üzleti közösséghez, kapcsolatépítési lehetőségekhez és számos pénzügyi előnyhöz. Ezen felül a park fenntarthatóság és a zöld kezdeményezések iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy Ön nemcsak vállalkozását fejleszti, hanem hozzájárul a fenntartható jövőhöz is.

Akár induló vállalkozásról, akár multinacionális vállalatról van szó, a Váci Greens az ideális hely arra, hogy felszabadítsa vállalkozása korlátlan növekedési potenciálját Budapesten.

Csatlakozzon azokhoz a neves cégekhez, amelyek már a Váci Greens-t választották üzleti központjuknak, és emelje vállalkozását új magasságokba.