üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Haller Gardens

Kiadó üzletek Budapest 9. kerület Soroksári út

Ár: 17€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailMHG

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 17 €

 • 2500 Ft.

 • 48 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • Raktárbérlés:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2009/2017

 • 7 € / nm / hó

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a Haller Gardens Irodaházban

Kiadó üzlethelyiség a 9. kerületben Soroksári úton. Az Az épületkomplexum, 32.500 m² első osztályú, bérelhető helyiséget kínál a dinamikusan fejlődő Soroksári úton. Közvetlen környezetében jelentős ingatlanfejlesztések keretében színvonalas irodaházak, lakóházak épültek.

 

"Zöld és modern: Az ECO Building minősítésű Haller Gardens irodaház kínálata"

 

- Az irodaház 7 emeletes

- Összesen 17.000 m² irodaterület áll rendelkezésre

- Az irodák mérete 15 és 2.000 m² között változik

- Az irodaházban található 2.000 m² közösségi terület, beleértve egy 600 m²-es rendezvénytermet, valamint egy kávézót és éttermet

- Az irodaház 290 férőhelyes parkolóval rendelkezik

- Az épület ECO Building minősítéssel rendelkezik

- Az irodaház kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Corvin-negyed közelében, a 9. kerületben

- A környék tökéletesen megközelíthető tömegközlekedéssel, köztük az M3-as metróval és a 4-es és 6-os villamossal.

 

A Haller Gardens egy modern lakó- és irodakomplexum a Ferencvárosban, amely magas színvonalú irodahelyiségeket és szolgáltatásokat kínál. Az irodaház a fenntartható építészet jegyében készült, amelynek eredményeképpen a Haller Gardens az első olyan irodaház Magyarországon, amely az ECO Building minősítést kapta.

 

Az ECO Building minősítés egy olyan elismerés, amelyet azok a környezetbarát épületek kaphatnak meg, amelyek megfelelnek az előírt szabványoknak és követelményeknek a fenntartható fejlődés és az energiatakarékosság terén. A Haller Gardens irodaház az ECO Building minősítést azért kapta meg, mert az épület energetikailag hatékony megoldásokkal és technológiákkal van felszerelve, és környezetbarát megoldásokat alkalmaz.

Az irodaház számos olyan innovatív megoldást alkalmaz, amelyek segítenek az energiafogyasztás csökkentésében és a környezetvédelemben. Ilyen például a napkollektorok használata a melegvíz előállítására, valamint a vízgyűjtő rendszer, amely az esővíz gyűjtésére és felhasználására szolgál. Az épületben találhatóak továbbá korszerű fűtési és hűtési rendszerek, amelyeknek köszönhetően a fűtési költségek és az energiafogyasztás csökkenthető.

Az ECO Building minősítés a Haller Gardens számára nem csak egy elismerés, hanem a fenntartható építészet és az energiahatékony megoldások iránti elkötelezettségének is bizonyítéka. Az irodaház az ECO Building minősítést megkapva kifejezi az építési ipar fejlődését a fenntartható és környezetbarát építészet irányában, és példát mutat a további fejlesztések és építkezések számára, hogy hogyan lehet az épületeket a környezetvédelem szempontjából hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tenni.

 

"A Haller Gardens irodaház - a fenntarthatóság és a kényelem tökéletes egyensúlya Budapesten"

Az irodaház a városi központ és az M5-ös autópálya közelében található, így ideális választás azok számára, akik a magas színvonalú irodai környezetet keresik Budapesten. Az irodaház modern technológiával és kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és számos szolgáltatást nyújt a bérlőknek, többek között kávézókat, éttermeket, edzőtermet és napfényes teraszt.

Az irodaház 14 000 négyzetméteren terül el, és korszerű, rugalmasan alakítható területeket kínál a bérlőknek. Az épületben található irodák száma 160, és az irodák mérete 23 és 430 négyzetméter között változik, így kis- és közepes vállalkozásoknak egyaránt ideális választás.

Az irodaház a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet, amelynek köszönhetően a Haller Gardens az egyik legkörnyezetbarátabb irodaház Budapesten. Az épület energiatakarékos megoldásokat alkalmaz, mint például a napkollektorokat és a vízgyűjtő rendszert.

Az irodaház elhelyezkedése és a környezet nyújtotta lehetőségek, mint a Nemzeti Színház, a Balna, a Boráros tér és a Duna, ideálisak azok számára, akik egy kreatív és inspiráló munkakörnyezetet keresnek. Az irodaház a legmagasabb minőséget nyújtja a bérlőknek, és kényelmi lehetőségek széles választékát kínálja, hogy segítse a bérlők hatékonyságát és komfortérzetét.

 

A modern építészeti stílus és az első osztályú építési anyagok a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal egyesülnek a legújabb irodaházban. Az ingatlan egy háromszintes mélygarázzsal rendelkezik, amelyben 603 parkolóhely található. A földszinten kiadó üzlethelyiségek állnak rendelkezésre, ideértve az éttermet és a kávézót terasszal, amelyek tökéletes helyszínt biztosítanak a pihenésre és az üzleti megbeszélésekre.

A három különleges tervezésű belső kert egyedülálló és nyugodt munkakörnyezetet biztosít a bérlőknek. Az ingatlan ideális helyen található, kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, a környék pedig számos kényelmi lehetőséget kínál.

 

"Művészeti örökségünk otthona - a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája a Haller Gardens közelében"

A Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája Budapest két legfontosabb és leglátogatottabb kulturális intézménye. Mindkét helyszín kiválóan tükrözi a magyar kultúrát és művészeti hagyományokat, és fontos szerepet játszik a város kulturális életében.

Az impozáns épület a Bajor Gizi Színészmúzeummal és a Nemzeti Színházi Intézettel is rendelkezik. Az épület klasszikus stílusban épült, és a belső terek díszítése is lenyűgöző. A Nemzeti Színház műsorai között találhatók klasszikus színdarabok, operák, balett előadások, valamint kortárs alkotások is.

A Művészetek Palotája a modern művészetek egyik központja, és kiváló helyszíne a koncerteknek, előadásoknak és kiállításoknak. Az épület több teremmel rendelkezik, beleértve a Béla Bartók Nemzeti Hangversenytermet is, amely akusztikájának köszönhetően a világ egyik legjobb hangversenytermei közé tartozik. A Művészetek Palotája számos eseménynek ad otthont, beleértve a Budapesti Tavaszi Fesztivált és a Müpa Budapest Fesztivált is.

Mindkét helyszín fontos szerepet játszik a magyar kulturális életben, és számos érdekes programot kínál a látogatók számára. A Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája könnyen megközelíthető a Haller Gardens irodaházból, és kiváló lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a kultúra élvezetére.

A Haller Gardens irodaház három különböző belső kerttel rendelkezik, amelyek egyszerre nyújtanak nyugalmat és inspirációt a dolgozók számára. A modern és elegáns épület kiváló minőségű építési anyagokból készült, és a legmodernebb technológiákat használja a fenntartható működés érdekében. Az irodaházban található kiadó üzlethelyiségek, éttermek és kávézók terasszal rendelkeznek, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a bérlőknek a pihenésre és az üzleti megbeszélések lebonyolítására.

 

"Inspiráció a Duna partján: Haller Gardens irodaház a kulturális központok közelében"

Az Irodaépület Budapest belvárosában, a Duna partján helyezkedik el. Az itt álló irodaházak tömegközlekedéssel és autóval egyaránt gyorsan és egyszerűen megközelíthetőek a város bármely pontjáról. Az épületek a délpesti Duna-part legjelentősebb közútja, a Soroksári út mentén, Pest fő közlekedési útvonalai, a rakpart, a Nagykörút és a Hungária körgyűrű által határolt területen találhatóak.

A Haller Gardens irodaház a Duna-parttól egyetlen tömbnyire helyezkedik el, kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető az M3-as metróval és a 4-es és 6-os villamossal. Az irodaház nem messze található a Nemzeti Színháztól és a Művészetek Palotájától, amely a város egyik legnagyobb és legfontosabb kulturális központja. A terület folyamatosan bővül, és egyre több kulturális látványosságot kínál a látogatóknak. Az irodaház mellett számos étterem, kávézó és szórakozóhely található, amelyek hozzájárulnak a bérlők kényelméhez és hatékonyságához.

Millennium Towerstől autóval 5 perc alatt elérhető az M5-ös autópálya, az M0-ás körgyűrű, ez utóbbin, valamint a Petőfi és Rákóczi hidakon keresztül pedig 10 perc alatt juthatunk el innen az M1-M7-es autópályákra. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 15 percnyi távolságra van.

 

Találja meg a legjobb üzlethelyiségét és segítünk a cége fejlődésében

"Szakértelem és elhivatottság: Az együttműködés a garancia a sikerre és az elégedettségre."

Szakértelmünk, megbízhatóságunk és agilitásunk segítségével mi, az ingatlan bérbeadás területén dolgozó értékesítők, minden ügyfelünknek a legjobb megoldást kínáljuk. Az elhivatottságunk és a célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az ingatlanjaikkal kapcsolatos ügyintézéssel, motivál bennünket a legjobban teljesíteni. Ha keres ingatlan bérbeadásban jártas, megbízható és elhivatott értékesítőt, akkor javasoljuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást üzlethelyiség bérbeadására.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot: A leghatékonyabb ingatlanbérbeadási megoldásokért.

 

Szeretne Ön is a Haller Gardens bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

     1. Az adatlapon jobb oldalon található ürlapon tölse ki a szükséges adatokat

     2. Küldje el nekünk az üzenetét a bérlési igényeivel

     3. Kollégáink 1 napon belül összegyüjti a szükséges információkat

     4. Emailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködét

     5. A bérelemény teljes menetén képiselni fogjuk az igényeit és folyamatosan biztosítjuk a kapcsolatot cége és az üzemletető között

     6. A mi feleadtunk, hogy végig kisérjük a teljes bérlési folyamatot és támogassuk a sikeres üzletkötést.

 

Mi végig Ön mellet leszünk. Számíthat ránk az üzletkötés minden szakaszában!