üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Corvin Innovation Campus I.

Kiadó üzletek Budapest 8. kerület Szigony utca

Ár: 20-25€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailCO7

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 20-25 €

 • 2280 Ft.

 • 625 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2023

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a Corvin Sétányon a 

Corvin Innovation Campus I. Irodaépületében

 

A Corvin Sétányon található egy modern, formabontó kialakítású irodaház, amelynek neve Corvin Innovation Campus. Az épület a Corvin Sétány sikertörténetének következő fejezetét jelenti, mivel gyakorlatilag meghosszabbítja a népszerű sétálóutcát. A kilencszintes komplexum az első ütemben 15 800 négyzetméter, a második ütemben pedig 13 800 négyzetméteren biztosít kiadó üzlethelyiségeket és irodaterületeket.

Ha egy vállalkozás kiadó üzlethelyiséget keres a Corvin Sétányon, akkor az irodaház ideális választás lehet. Az épület nagyszerű helyen található, könnyen megközelíthető, és a környék jól ismert a fiatalok körében. A Corvin Innovation Campus modern és esztétikus, ami ideális a fiatalos vállalkozások számára, akik szeretnék, hogy az irodájuk tükrözze a cég imázsát.

Az irodaház a környék legmodernebb létesítménye, amely számos szolgáltatást nyújt a bérlőknek, mint például biztonsági szolgálat, 24/7 portaszolgálat és különböző konferenciatermek. Az irodák és üzlethelyiségek kiadása rugalmas és személyre szabott lehet, így a bérlők könnyen megtalálhatják az igényeiknek megfelelő teret.

Ha egy vállalkozás kiadó üzlethelyiséget keres egy modern, fiatalos és esztétikus irodaházban a Corvin Sétányon, akkor a Corvin Innovation Campus egy kiváló választás lehet. Az irodaház tökéletes helyen található, jól felszerelt, és a bérlők igényeire szabott, rugalmas bérleti lehetőségekkel áll rendelkezésre.

 

A Corvin Innovation Campus építésekor az egyik fő cél az volt, hogy megteremtsék a modern, fenntartható irodaházak új szintjét, amely képes megfelelni a jövő üzleti igényeinek. Az épület szinte teljesen érintésmentes, és rengeteg megújuló energiaforrást használ, mint például napenergiát és geotermikus energiát. Ezzel az innovatív megközelítéssel az irodaház a környezetbarát építészet egyik példaképévé vált.

Az épület homlokzata egyedi és modern, mivel horizontális párkányrendszere sokszínűen tagolja a homlokzatokat, és mozgalmas lamellarendszere játékosságot is kölcsönöz az épületnek. Az irodaház tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a napfény optimális kihasználására és az energiatakarékos működésre, ami az épület különleges megjelenésének is köszönhető.

Az irodaházat egy szépen parkosított közterület veszi körül, amely ideális helyszín az üzleti találkozókhoz, baráti összejövetelekhez, vagy akár pihenéshez is. Az irodaházban bérelhető irodák mellett egyéb közösségi területek is rendelkezésre állnak, mint például a kávézó, étterem és edzőterem. Az épületben található konferenciatermek és egyéb közösségi terek ideálisak lehetnek a rendezvények, prezentációk és előadások számára.

A Corvin Innovation Campus a modern és fenntartható irodaházak egyik legjobb példája, amely egyedülálló megjelenése és modern technológiája révén hívja fel magára a figyelmet. Az épület átalakítja a Szigony utca és környékének arculatát, és ideális választás lehet azok számára, akik a fiatalos, innovatív környezetben szeretnének dolgozni.

 

Az irodaház belső kialakítása is rendkívül figyelmesen megtervezett, és az egészségre gyakorolt hatásokra is nagy hangsúlyt fektettek. Az épület az 'A' kategóriába tartozik, és megfelel a BREEAM Excellent fenntarthatósági elvárásoknak és a WELL Platina minősítésnek, amely elismeri az olyan szempontokat, mint a dolgozók egészségi állapota és közérzete.

Az irodaházban a dolgozók kényelmét szem előtt tartva kialakították az irodák, közösségi területek és a közlekedőutakat is. A tervezők figyelembe vették a természetes fényt, az akusztikát, a levegő minőségét, a hőmérsékletet és az ergonómiát, hogy a dolgozók hatékonyabbak és produktívabbak legyenek.

Az épület gépészeti rendszere magas szinten teljesít, és magasabb követelményeknek felel meg, mint amelyeket a magyar jogszabályok előírnak. Az egyedi szűrők és UV-s csírátlanítók segítségével az irodaház biztosítani fogja Budapest egyik legtisztább levegőjét, amely elősegíti a dolgozók egészségét és jólétét.

Összességében a Corvin Innovation Campus nem csak modern és innovatív, de az egészségre és környezetre gyakorolt hatásait is szem előtt tartja. Az épület kiváló minőségi színvonalának köszönhetően ideális választás lehet azok számára, akik egy korszerű és fenntartható irodában szeretnének dolgozni.

 

A Corvin Innovation Campus a Stay Safe program keretében szinte teljesen érintésmentessé vált, így az irodaház közös területei biztonságosabbá váltak a dolgozók számára. Az épület a kerékpározókat is szem előtt tartja, és emelt számú biciklitárolóval, külön zuhanyzókkal és szekrényekkel rendelkezik.

Az irodaház kiváló elhelyezkedése miatt a dolgozók számos lehetőséggel rendelkeznek a szabadidejük eltöltésére is. Az épület közelében található a Corvin Pláza, amely közel 100 üzlettel kínál számos szolgáltatást. A plázában éttermek, kávézók, fitnesz/wellness központ, mozi, színház és koncerthelyszínek találhatóak. Emellett a pláza szépségszalonokat, gyorsmosodát, postahivatalt, bankfiókokat és pénzautomatákat is kínál.

A fitnesz/wellness központ 3 000 m2 alapterületű, és számos sportolási lehetőséget kínál, mint például úszás, konditerem, aerobik és szauna. A Corvin Pláza éttermeiben és kávézóiban számos gasztronómiai élményben lehet része azoknak, akik szeretnének ebédelni vagy kávézni egy rövid szünet közben.

Az irodaház kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető az Üllői út - Nagykörút kereszteződése, ami egy jelentős gépkocsi- és tömegközlekedési csomópont. A Corvin Innovation Campus kitűnően csatlakozik a közlekedési hálózathoz, így a dolgozók könnyen eljuthatnak az irodába a város különböző részeiből.

Az irodaház sétatávolságra található a M3 metró Corvin-negyed és Klinikák állomásaitól, valamint a 4-es és 6-os villamosjáratoktól, amelyek közvetlenül elérhetőek az épülettől. Emellett az irodaház közelében található a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető főút is, ami kiváló lehetőséget kínál az utazóknak.

Az irodaház szomszédságában található a Corvin Promenade, ahol számos étterem, kávézó és üzlet található. A környéken számos szórakozási lehetőség is adódik, így a dolgozók a munka után könnyen találnak majd valami érdekeset a környéken.

A Corvin Innovation Campus kiváló elhelyezkedése miatt ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy modern irodában dolgozni, és könnyen elérhetővé szeretnék tenni a város különböző pontjairól. Az irodaház könnyen megközelíthető a tömegközlekedési eszközökkel és az autóval egyaránt, és számos szolgáltatás található a környéken, ami még vonzóbbá teszi az irodaházat.