üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Capital Square

Kiadó üzletek Budapest 13. kerület Váci út

Ár: 16-20€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailCAP

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 16-20 €

 • 1940 Ft.

 • 160 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • Raktárbérlés:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2009

 • 8 € / nm / hó

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a Capital Square irodaházban

 

5 tipp: Miért válaszd a Capital Square kiadó üzlethelyiségét

 

              1. Capital Square irodaház "A" kategóriás minőségű irodaépület.

              2. Elegáns és impozáns munkakörnyezet, ami a belső kialakítás harmóniája.

              3. Vendégparkoló és vendéglift biztosítja a kényelmes munkavégzést.

              4. Az irodaház a főváros kiemelt üzleti és kereskedelmi központjában található.

              5. Nyáron zöldterületek biztosítanak a természetes környeztet.

            + 1. Modern technológiával felszerelt irodaház, innovatív és eredményorientált munkavégzést.

 

Kiadó üzlethelyiség 13. kerület Váci úton a főváros kiemelt üzleti és kereskedelmi központjában található.

A kiváló minőségű “A” kategóriás irodaépület 2009-ben került átadásra.

   - Étterem és kávézó terasszal

   - Bankfiók és ATM

   - Mélygarázsban őrzött parkolás a bérlőknek és vendégparkoló a látogatóknak

   - Kerékpártárolók

   - 18 személyfelvonó

   - 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat

   - Kártyás beléptető rendszer

  - Házon belüli üzemeltetés

  - Szelektív hulladékgyűjtés

  - LEED minősítés

 

A Capital Square: a modern technológia és a kényelem találkozása

A Capital Square kiváló minőségű "A" kategóriás irodaépülete 2009-ben került átadásra, mely 32.600 nm-es és páratlan belső kialakítással és magas minőségű anyagfelhasználással biztosít elegáns munkakörnyezetet bérlőinek.

Az épület három recepció felől is megközelíthető, és külön vendégparkoló és vendéglift áll rendelkezésre a kényelmes bejutáshoz.

A Capital Square irodaház kerámia burkolatával és jellegzetes tetővel a város egyik ikonja. Az összesen hat irodakomplexum lépcsőházak és U alakú belső udvarok által kapcsolódik egymáshoz, amelyek nyáron a zöldterületek által friss és kellemes levegőt biztosítanak és lehetővé teszik az egyes szárnyak közti átjárást, megteremtve azt a környezetet, ami hozzájárul, ahhoz hogy a cégek alkalmazottjai a legközelebb érezzék magukat a természethez.

A multifunkcionális földszinten impozáns háromlépcsős irodaház recepció található. A Capital Square többségében nemzetközi cégeket fogad. Kiemelt bérlői között, hogy piacvezető vállalatok működnek mint például:

             - Kärcher Center Pest

             - Chemetall

             - Ferrero Magyarország

             - CEZ Magyarország Villamosenergia

             - Atoll Technologies

             - Developers Szoftvervállalat

             - Epicor Software Hungary

             - ALD Automotive

A földszinten bankfiók és étterem működik. Az irodaház modern technológiával van felszerelve, a tetőteraszról pedig a bérbeadók gyönyörű kilátást élvezhetnek.

 

A háromszintes, impozáns recepció a multifunkcionális földszinten helyezkedik el, ahol egy bankfiók és egy étterem is található. Az irodaház modern technológiákkal van felszerelve, így a bérlők hatékony munkavégzést tudnak biztosítani. A felső szintekről pedig a bérlők gyönyörködhetnek a város panorámájában a dachteraszról. 

"A egy dachterasz egy fedett terasz a tetőn, amelyet a ház felső szintjének részeként hoznak létre, hogy az épületben dolgozók számára több élvezeti lehetőséget biztosítsanak. A dachteraszokat sokféle módon lehet kialakítani, a tér funkciójától és a tervezési lehetőségektől függően. Funkciója, hogy kellemes közösségi teret biztosítson a kollégáknak a munka során."

 

A Capital Square irodaházban a bejutás könnyű és kényelmes a vendégek számára, mivel három recepcióból lehet megközelíteni az épületet. Az autóval érkező vendégek számára külön vendégparkoló áll rendelkezésre, ahol a gépjárműveiket biztonságosan tárolhatják. Az épülethez vezető főrecepcióhoz vezető vendéglift is segíti a bejutást.

Az irodaház a modern technológia által megtámogatott bejutási rendszereknek köszönhetően biztosítja a vendégek számára a maximális kényelmet és biztonságot, ami kiemelkedően fontos a nemzetközi szinten működő ügyfelek számára. Az irodaház biztosítja a legmodernebb bejutási élményt, amely megfelel a legmagasabb szakmai elvárásoknak is.

 

A zöld tetők előnyei az irodák számára

Az épülethez tartozó zöld tetők a fenntartható építészet fontos elemét képezik. A zöld tetők környezetbarát megoldást kínálnak, miközben a helységek szigetelését, hang- és hőszigetelését is javítják. A zöld tetők különleges élőhelyet biztosítanak a növényeknek, rovaroknak és madaraknak, miközben csökkentik a városokban tapasztalható árnyékhatást és melegedést.

Az irodák környezetének javítása mellett a zöld tetők a cégeknek is előnyös lehet, például a környezetvédelmi szempontból történő értékelésnél. 

 

A Capital Square új szinten tartja a levegőminőséget az innovatív levegő-ellátási rendszerével

Az irodaház friss levegő ellátás rendszere egy fontos része a helyiségek és üzlethelyiségek komfortjának és egészséges élettérnek. A rendszer lényege, hogy friss levegőt szállít be a zárt irodákba, amely lehetővé teszi a munkatársak számára a friss és tiszta levegőt, valamint a kényelmes és egészséges munkakörnyezetet.

A friss levegő ellátás rendszere általában egy külső forrásból, például a tetőről vagy az udvarból származó levegőből áll, amelyet a rendszer szűr, hűt, vagy fűt, majd szállítja be az irodákba. A rendszer magában foglalhat egy szűrőrendszert, amely eltávolítja a levegőből a szennyeződéseket, például a polleneket és a port, valamint egy klímaberendezést, amely a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat biztosítja.

A friss levegő ellátás rendszere előnyös lehet a munkatársak számára, mert javítja a koncentrációs képességet, csökkenti a fáradtságot, valamint növeli a kreativitást és a produktivitást. Az egészséges munkakörnyezet a munkatársak motivációját is növeli, ami a cég számára előnyös lehet. Az irodaház friss levegő ellátás rendszere tehát kulcsfontosságú eleme a kényelmes és egészséges munkakörnyezetnek, valamint a fenntartható épületüzemeltetésnek.

 

Az irodaházak sikere a hatékony üzemeltetés mögött rejlik

Az irodaházak üzemeltetése összetett feladat, amely sok kihívást rejt magában. A hatékony és gördülékeny üzemeltetés számos előnnyel jár, beleértve a folyamatosan magas szintű komfortot és biztonságot a dolgozók számára, valamint a rendszeres karbantartást és javításokat, amelyek növelik az épület élettartamát.

A teljeskörű üzemeltetés magában foglalja a légkondicionálás, fűtés, világítás, tisztítás és karbantartás folyamatos ellenőrzését és üzemeltetését.

Az irodaház üzemeltetőjének a megfelelő szakértelemmel, eszközökkel és személyzettel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a folyamatos működést biztosítsa. Az üzemeltetési csapatnak szoros együttműködésben kell dolgoznia a lakókkal, a dolgozókkal és a szolgáltatókkal, hogy közösen kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak.

Az irodaházak üzemeltetése elengedhetetlen ahhoz, hogy a helységek hosszú távon gördülékenyen működjenek, kényelmesek legyenek és biztonságosak maradjanak.

 

Előnyös fenntarthatóság a Capital Square-ban: a BREEAM Excellent minősítés bizonyítja

A Capital Square BREEAM Excellent minősítése azt jelzi, hogy az épület megtervezése és felépítése alaposan figyelembe vette a fenntarthatóságot. Ennek elérése érdekében olyan stratégiai célokat vett figyelembe az épület tervezése, mint az energiatakarékosság, hatékony vízfelhasználás, CO2 kibocsátás csökkentése, beltéri környezet minőségének javítása és az erőforrások hatékony kezelése.

A minősítés igazolja, hogy az épület megfelel a legmagasabb szabványoknak mind a környezetre, mind a belső környezetre nézve. Ezen kívül a BREEAM Excellent minősítés biztosítja, hogy az épület folyamatosan javítja a teljesítményét a legfontosabb területeken.

Az ilyen fenntarthatósági szempontok figyelembevételével tervezett épületek garantálják, hogy a lakók és a munkavállalók környezetbarát környezetben élhessenek és dolgozhassanak.

Az épület fenntarthatósága a jövőbeni generációk számára is garantálja a környezettudatosság fontosságát, és jelzi, hogy az épület felelős gazdálkodást folytat az erőforrásokkal.

A Capital Square a Váci úti folyosón található, melynek köszönhetően kiváló láthatósággal bír mind a Váci út, mind a Dózsa György út felé. Az épületegyüttes belső, zöld kerttel van körülvéve, ami tovább emeli az elegáns munkakörnyezetet. A Capital Square-nek számos nemzetközi, szolgáltatásokat nyújtó cég a bérlője, ami a magas színvonalú infrastruktúráról és a szakmai környezetről tanúskodik.

 

Egy új élmény a kényelem terén

A Váci úti folyosó egy nagyon fontos irodai környék Budapesten. Az irodaházak modern és magas színvonalúak, a környéken található több bank, étterem, és kereskedelmi egység. Az irodaházak többsége magas minőségű, állandó karbantartást biztosító létesítmények, amelyek az ügyfelek kényelmét és kielégítését szolgálják. Az irodaházak tervezése kiemelkedő, és számos modern technológiai megoldást tartalmaznak, amelyek támogatják az üzleti folyamatokat.

A Capital Square Kiadó üzlethelyiség biztosítja az ügyfeleinek a lehetőséget a raktárbérlésre a város központjában. Az üzlethelyiségek biztonságos és modern körülményeket kínálnak a raktározásra, melynek köszönhetően a vállalkozások garantáltan elégedettek lesznek az itt nyújtott szolgáltatásokkal. Az üzlethelyiségekhez bérelhető raktárakat úgy alakították ki, hogy minden igényt kielégítsenek, és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák.

Az irodaházban a bérelhető üzlethelyiség melett kiváló tárgyaló lehetőséget kínál azoknak, akik professzionális és magas színvonalú tárgyalóteremre vágynak üzleti tárgyalásaikhoz. Az üzlethelyiség előnyei közé tartozik a kiváló elhelyezkedés, a magas színvonalú felszereltség és a megbízható szolgáltatás. A tárgyalók számára tökéletes környezetet biztosít a kreatív gondolkodásra és az eredményes tárgyalásra. Az üzlethelyiség elsőosztályú szakértelemét bizonyítja az ügyfelek elégedettségi mutatója.

A Capital Square a kiadó üzlethelyiségei mellé vendégparkolási lehetőséget is kínál, amely nemcsak kényelmes, de biztonságos is. A vendégparkolás nagyszerű lehetőség a vállalatok számára, hogy javítsák az ügyfeleik élményét, és megmutassák a figyelmet és a gondoskodást a részükről.

 

Városi központ és nyugodt környezet: Capital Square üzlethelyiségei

Az irodaházak helyzete kiváló, jól megközelíthető a város központjából, valamint a környéken jelentős a közlekedés, több busz és villamos közlekedik az irodaházak között. Mindezeknek köszönhetően a Váci úti folyosó az egyik legkedveltebb irodai környék Budapesten, amelyet a magas színvonalú irodaházak és a jó közlekedés jellemez.


Apró figyelmességek révén, mint például a páratlan belső kialakítás, a bérlő cégek nagy presztízsű és stílusos környezetben dolgozhatnak, ami egy XXI. századi cég számára a hatékonyság elengedhetetlen feltétele.

A Capital Square irodaház kiváló helyen található, könnyen megközelíthető a közlekedési eszközök segítségével.

          - Dózsa György út metrómegálló: 1 perc séta

          - Árpád híd: 5 perc tömegközlekedéssel

          - Nyugati Pályaudvar: 8 perc

          - Duna Plaza: 4 perc autóval

          - WestEnd City Center: 4 perc autóval

          - Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér: 30 perc autóval

 

A Dózsa György út metrómegálló csak 1 perc sétára található a Capital Square-től, ami lehetővé teszi a gyors és kényelmes közlekedést a városban. Az Árpád híd is 5 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel, így a Capital Square kiválóan csatlakozik a város központjához. A Nyugati Pályaudvar 8 perc távolságra van, ami kényelmes lehetőséget biztosít az ország más részeiből érkezőknek.

Az autóval 4 perc alatt elérhető Duna Plaza és a WestEnd City Center számtalan szórakozási és vásárlási lehetőséget kínál, míg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 30 perc alatt könnyen elérhető autóval, ami kényelmet biztosít az ország külső területeiről érkezőknek. Az összes fent említett közlekedési lehetőségnek köszönhetően a Capital Square egy kiválóan megközelíthető, modern irodakomplexum, amely ideális helyszín lehet irodai tevékenységek számára.


 

Találja meg a legjobb üzlethelyiségét és segítünk a cége fejlődésében

"Szakértelem és elhivatottság: Az együttműködés a garancia a sikerre és az elégedettségre."

Szakértelmünk, megbízhatóságunk és agilitásunk segítségével mi, az ingatlan bérbeadás területén dolgozó értékesítők, minden ügyfelünknek a legjobb megoldást kínáljuk. Az elhivatottságunk és a célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az ingatlanjaikkal kapcsolatos ügyintézéssel, motivál bennünket a legjobban teljesíteni. Ha keres ingatlan bérbeadásban jártas, megbízható és elhivatott értékesítőt, akkor javasoljuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást üzlethelyiség bérbeadására.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot: A leghatékonyabb ingatlanbérbeadási megoldásokért.

 

Szeretne Ön is a Capital Square bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

     1. Az adatlapon jobb oldalon található ürlapon tölse ki a szükséges adatokat

     2. Küldje el nekünk az üzenetét a bérlési igényeivel

     3. Kollégáink 1 napon belül összegyüjti a szükséges információkat

     4. Emailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködét

     5. A bérelemény teljes menetén képiselni fogjuk az igényeit és folyamatosan biztosítjuk a kapcsolatot cége és az üzemletető között

     6. A mi feleadtunk, hogy végig kisérjük a teljes bérlési folyamatot és támogassuk a sikeres üzletkötést.

 

Mi végig Ön mellet leszünk. Számíthat ránk az üzletkötés minden szakaszában!

 

#CapitalSquare #KiadóÜzlethelyiség #A-Kategória #Munkakörnyezet #Vendégparkoló #Főváros #Zöldterületek #ModernTechnológia #13kerület #VáciÚt #Étterem #Kávézó #Bankfiók #ATM #Mélygarázs #LEED #KärcherCenterPest #Chemetall #FerreroMagyarország #CEZMagyarország #AtollTechnologies #Developers #EpicorSoftware #ALDAutomotive #Dachterasz