üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Budapest One

Kiadó üzletek Budapest 11. kerület Balatoni út

Ár: 20-25€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailONE

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 20-25 €

 • 2280 Ft.

 • 146 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2019

Kiadó üzlethelyiségek a Budapest One Irodaház

Kiadó Üzlethelyiség 11. kerület Etele Pláza mellett Budapest One épület földszintjén. Az 11. kerületi Etele Pláza mellett elhelyezkedő Budapest One épület földszintjén elérhető kiadó üzlethelyiség egy modern, egyedi szerkezeti megoldásokkal és különleges homlokzati kialakítással rendelkező épület része.

Az épületben elérhető és bérelhető helyiség lehetőséget biztosít a cégek számára, hogy kialakíthassák munkaállomásaikat a központi elhelyezkedésű, modern épületben. Az épületben összesen 70.000 m² üzlethelyiség és kereskedelmi terület áll rendelkezésre, amelyeket a munkaállomások egyterű és cellázott irodákban egyaránt ki lehet alakítani. A cégeknek lehetőségük van olyan irodák bérbeadására, amelyek egyterű vagy cellázott elrendezést kínálnak, így lehetővé téve a vállalatok számára a munkatársaik közötti hatékony együttműködést és a magánterületek megtartását is.

Az épületben rendelkezésre álló 70.000 m² bérbe helyiség kiváló választás a cégek számára, akik magas színvonalú, modern, központi elhelyezkedésű irodát keresnek a munkatársaik számára.

A Budapest One épülete a legmodernebb szerkezeti és létesítményi megoldásokat kínálja, beleértve a korszerű berendezéseket, a hatékony hőszigetelést és az energiahatékonyságra összpontosító megoldásokat. Az épület a magas minőségű, központi helyzetű kiadó üzlethelyiség kereső vállalatok számára ideális választás, valamint a modern szerkezeti elemekre és kiváló létesítményekre fókuszáló cégeknek is ajánlható.

A Budapest One épület kiemelkedő szolgáltatási környezetet biztosít a kiadó üzletek számára, amely a kelenföldi városrész folyamatban lévő fejlesztéseinek köszönhetően egyre népszerűbb. Az épület Magyarországon az elsők között szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítést, amely azt jelzi, hogy a Budapest One épületben a legmagasabb szintű egészséges épületi szolgáltatásokat biztosítják.

Az előminősítés kiemelkedő figyelmet fordít a légminőségre, a fényminőségre, a vízminőségre, a környezetre és az épület működésére is, amely a kiadó üzletek számára kiemelkedő előnyökkel jár. Az épület a legmagasabb szintű szolgáltatásai révén a vállalatok számára kiváló lehetőség, hogy magas színvonalú, környezettudatos munkakörnyezetet biztosítsanak a munkatársaik számára.


A Budapest One épület elhelyezkedése ideális a környéken élők és dolgozók számára, mivel csupán 3 percnyi gyalogtávolságra található az 53 000 m2-es Etele Plaza bevásárlóközpont. Az üzlethelyiségek bérlőinek a kiadó épület alatti mélygarázsban van lehetőségük 1400 gépjármű elhelyezésére. Az épület formájának kialakítása során figyelembe vették a legkedvezőbb beépítési lehetőségeket, ezáltal a napsütés iránya, a napenergia-potenciál és a légáramlás optimális elrendezést eredményezett. Ennek köszönhetően a komplexum még a felhős napokon sem szükséges világítást bekapcsolni.


Az Etele tér kivételes közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően az épület könnyen megközelíthető több mint 250 000 ember számára a dél-budai agglomerációból, valamint Érdről, Székesfehérvárról vagy Tatabányáról. Az egyedülálló közlekedési megoldásoknak köszönhetően a belvároshoz való közelség mellett, az épület maximum 40 perc alatt elérhető a fent említett városokból is. Az optimális közlekedési hálózat lehetővé teszi, hogy a tér mintegy 250 000 ember számára elérhető legyen a lehető legrövidebb idő alatt.


A Budapesti Etele Plaza bevásárlóközpont környezetében népszerű a közlekedési infrastruktúra. Naponta több tízezren használják a kelenföldi végállomást a 4-es metrón, a vasútállomást, a buszpályaudvart és az Őremzeő P+R parkolót, melyek a környéken lakók és dolgozók számára könnyen megközelíthetőek.

A dél-budai agglomerációból, valamint a környéken fekvő nagyvárosokból, mint Érd, Székesfehérvár vagy Tatabánya, a közlekedési infrastruktúra kiváló minősége révén, a célállomás, az Etele tér, a több mint 250 ezer ember számára, 40 perc alatt elérhető. Az átfogó közlekedési hálózat, mely magában foglalja a 4-es metró kelenföldi végállomását, a vasútállomást, a buszpályaudvart és az Őremzeő P+R parkolót, lehetővé teszi a könnyű, gyors és kényelmes megközelítést. Az elérhetőség és a magas szintű infrastruktúra a kiadó üzletek közelsége miatt napi szinten több tízezren igénybe veszik.