üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Studium Irodaház

Kiadó üzletek Budapest 9. kerület Czuczor utca

Ár: 14€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailSTU

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • Ingatlan típusa:

 • 14 €

 • 3150 Ft.

 • 406 nm

 • üzletházban található

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2007

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó étterem (üzlethelyiség) a Studium Irodaházban:

"A modernebb központ a budapesti üzleti életben"

Budapest, a történelmi szépségű és vibráló város egyaránt otthont ad az üzleti élet fellendülésének. A pesti oldalon, a belváros szívében, a Dunára nyíló gyönyörű kilátással fekszik a Studium Irodaház. Ez a modern irodaház az üzleti világ új központjává vált, ideális helyszínt nyújtva a kiadó üzlethelyiségeknek és a korszerű irodák iránt érdeklődő vállalkozásoknak.

Az irodaház elhelyezkedése stratégiai szempontból is kiemelkedő. A Petőfi- és Szabadság híd közelsége, valamint a Közraktár - Mátyás - Lónyai és Czuczor utcák által körülhatárolt terület tökéletes lehetőséget biztosít azoknak a vállalkozásoknak, melyek szeretnének egy modern és jól megközelíthető irodakomplexumban működni.

Az épület összesen bruttó 36.000 m2-en terül el, és ebben a területben magában foglalja a 25.000 m2-es Budapesti Corvinus Egyetem új Campus épületét is. A Studium Irodaház így egyedülálló lehetőséget kínál az oktatás és az üzleti élet szereplőinek egyaránt.

Az irodaház 11.500 m2 irodaterülettel rendelkezik, mely elérhető a földszinten és 7 emeleten. A modern berendezésű, korszerű irodák kiváló munkakörnyezetet biztosítanak a bérlőknek. A Fővám téri Vásárcsarnok közelsége széles körű szolgáltatásokat kínál étkezés és vásárlás terén, ami még vonzóbbá teszi az irodaház elhelyezkedését.

A Studium Irodaház kiemelkedően könnyen és gyorsan megközelíthető bárhonnan a városból. A közvetlen kapcsolat a Közraktár utcával és a Lónyai utcával lehetővé teszi, hogy a Vámház körút, a Ráday utca, az Üllői út, a pesti alsó rakpart és a nagykörút által a budai oldal is könnyedén elérhető legyen. Az 5. kerületi Váci utca is mindössze 300 méterre húzódik az épülettől.

Az irodaház számos szolgáltatást és kényelmi funkciót kínál a bérlőknek. Raktárbérlési lehetőség, kávézó, kerékpártároló, vendégparkoló, konferenciaterem, étterem, ATM, 24 órás portaszolgálat, mélygarázs és cégtábla kihelyezési lehetőség mind-mind hozzájárulnak a bérlők kényelméhez és hatékony munkavégzéséhez.

Az irodaház műszaki jellemzői is magas színvonalúak, biztosítva a modern munkakörnyezetet. A nyitható ablakok és az álmennyezet optimális klímát teremtenek, miközben a külső árnyékolók segítenek a megfelelő fényviszonyok biztosításában. A lift, a CCTV kamera rendszer, a kártyás beléptető rendszer és a tűz/füst érzékelő rendszer pedig a biztonságot szolgálják.

Az irodaház területén szerver szoba is elérhető, mely lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy a modern technológia adta előnyöket kihasználják. Az akadálymentesített épület pedig mindenki számára elérhetővé teszi az irodaház kínálta lehetőségeket.

A Studium Irodaház magas minőségű kivitelezése pedig azt mutatja, hogy a központ egy valódi szakmai és üzleti környezetet kíván teremteni a bérlőknek. A cégek számára ideális választás lehet, akik a kiadó üzlet, iroda, vagy akár raktár területet keresik Budapesten, ahol az elhelyezkedés, a szolgáltatások és a modern munkakörnyezet egyaránt elérhetőek. A Studium Irodaház a vállalkozások sikeréhez nyújtott támogatásával fontos szereplője a Budapesti üzleti életnek.