üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Liget Center

Kiadó üzletek Budapest 6. kerület Dózsa György út

Ár: 20€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailLIC

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • Ingatlan típusa:

 • 20 €

 • 2280 Ft.

 • 216 nm

 • üzletházban található

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 1950/2001

Kiadó üzlethelyiség (kávézó) Liget Center

 

A Liget Center üzlethelyiség olyan irodaépület, amely a 6. Kerület, Dózsa György út és a Városliget fasor kereszteződésénél található, a Városliget park közvetlen szomszédságában. Az épület kiváló kilátást nyújt Budapest legnagyobb parkjára, a Városligetre, amely a város egyik legnépszerűbb pihenő- és szabadidős helye.

 

1. Kiváló elhelyezkedés: A Liget Center irodaépület a 6. kerület, Dózsa György út és a Városliget fasor kereszteződésénél található, a Városliget park közvetlen szomszédságában, így a belső terekből kiváló kilátás nyílik a Budapest legnagyobb parkjára.

2. Magas minőségű szolgáltatások: Az épület "A" kategóriás minősítést kapott, ami jelzi, hogy magas szintű szolgáltatásokat, modern környezetet és kiváló infrastruktúrát biztosít.

3. Felújított épület: A Liget Center üzlethelyiség 2001-ben teljes felújításon esett át, hogy megfeleljen a legmodernebb követelményeknek.

4. Kényelmes parkolás: Az épületben egy négy szintes mélygarázs áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a kényelmes és biztonságos parkolást.

5. Kiváló munkakörülmények: Az épületben kialakításra került a legmodernebb hűtési-fűtési rendszer, amely garantálja a komfortos munkakörülményeket minden időjárási körülmények között.

6. Választás vállalatok számára: A Liget Center üzlethelyiség, mint a 6. Kerület kiemelkedő irodakomplexuma, kiváló választás a vállalatok számára, akik magas szintű szolgáltatásokat, modern környezetet és kiváló infrastruktúrát keresnek.

7. Az épület területe 10.896 m2, és "A" kategóriás minősítést kapott, ami jelzi, hogy magas szintű szolgáltatásokat, modern környezetet és kiváló infrastruktúrát biztosít.

 

A Liget Center üzlethelyisége 2001-ben teljes felújításon esett át, hogy megfeleljen a legmodernebb követelményeknek. Az épületben egy négy szintes mélygarázs áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a kényelmes és biztonságos parkolást. Az épületben kialakításra került a legmodernebb hűtési-fűtési rendszer, amely garantálja a komfortos munkakörülményeket, minden időjárási körülmények között.

A Liget Center üzlethelyiség, mint a 6. Kerület kiemelkedő irodakomplexuma, kiváló választás a vállalatok számára, akik magas szintű szolgáltatásokat, modern környezetet és kiváló infrastruktúrát keresnek. Az épület közvetlenül a Városliget park közelében található, amely kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő eltöltésére, a pihenésre és a feltöltődésre. A Liget Center üzlethelyiség tehát kiváló választás a vállalatok számára, akik az épület minden előnyét kívánják kihasználni.

A Liget Center egy új generációs irodaház, amely a legkorszerűbb technológiával és szolgáltatásokkal rendelkezik. Az épület kiváló elhelyezkedése, a 6. Kerületben, a Dózsa György út és a Városliget fasor kereszteződésénél, közvetlenül a Városliget mellett fekszik, amelynek köszönhetően a belső terekből kiváló kilátást nyújt a Budapest legnagyobb parkjára. Az üzlethelyiségek tervezése során figyelembe vették a bérlők igényeit, így a magas szintű felszereltség lehetővé teszi az igény szerinti helyiségek kialakítását.

Az irodaházban 24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésre, amely garantálja a bérlők biztonságát. A helyi üzemeltetésnek köszönhetően minden esetben gyorsan és hatékonyan lehet reagálni a bérlők igényeire. A hűtőgerendás légkondicionálás, a helységenként szabályozható hőmérséklet és a számos professzionális technikai megoldás a bérlők maximális kényelmét szolgálja.

A Liget Center mélygarázsa négy szintes, amely biztosítja a bérlőknek a kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget. A bérlés előnyei között emelhető ki a magas szintű felszereltség, a kiváló elhelyezkedés, a biztonságos parkolási lehetőség, valamint a magas színvonalú szolgáltatások, amelyek mind-mind hozzájárulnak a bérlők hatékony és kényelmes munkavégzéséhez.

A Liget Center, mint üzlethelyiség, kiváló választás lehet olyan cégeknek, akik a legmodernebb technológiákkal és szolgáltatásokkal felszerelt, kiváló elhelyezkedésű üzlethelyiségeket keresnek.

Az üzlethelyiségek bérlése a Liget Centerben egyre népszerűbb, mivel kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedési eszközökkel. Az épület a Budapest belvárosától könnyen megközelíthető, a Dózsa György út és a Városliget fasor kereszteződése közelében fekszik, a Városligetet is magában foglalva. Az üzlethelyiségek felszereltsége magas szintű, 24 órás biztonsági szolgálattal, helyi üzemeltetéssel, hűtőgerendás légkondicionálással és számos más technikai megoldással, amelyek a bérlők kényelmét szolgálják.

A Liget Center kiváló választás lehet mind az irodaházban, mind üzleti tevékenységet végzők számára, akik szeretnék elérni a legjobb elhelyezkedést és a legmodernebb technológiát egyetlen helyen.

 

Találja meg a legjobb üzlethelyiségét és segítünk a cége fejlődésében

"Szakértelem és elhivatottság: Az együttműködés a garancia a sikerre és az elégedettségre."

Szakértelmünk, megbízhatóságunk és agilitásunk segítségével mi, az ingatlan bérbeadás területén dolgozó értékesítők, minden ügyfelünknek a legjobb megoldást kínáljuk. Az elhivatottságunk és a célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az ingatlanjaikkal kapcsolatos ügyintézéssel, motivál bennünket a legjobban teljesíteni. Ha keres ingatlan bérbeadásban jártas, megbízható és elhivatott értékesítőt, akkor javasoljuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást üzlethelyiség bérbeadására.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot: A leghatékonyabb ingatlanbérbeadási megoldásokért.

 

Szeretne Ön is a Liget Center bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

     1. Az adatlapon jobb oldalon található ürlapon tölse ki a szükséges adatokat

     2. Küldje el nekünk az üzenetét a bérlési igényeivel

     3. Kollégáink 1 napon belül összegyüjti a szükséges információkat

     4. Emailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködét

     5. A bérelemény teljes menetén képiselni fogjuk az igényeit és folyamatosan biztosítjuk a kapcsolatot cége és az üzemletető között

     6. A mi feleadtunk, hogy végig kisérjük a teljes bérlési folyamatot és támogassuk a sikeres üzletkötést.

 

Mi végig Ön mellet leszünk. Számíthat ránk az üzletkötés minden szakaszában!