üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: Exchange Palace

Kiadó üzletek Budapest 5. kerület Szabadság tér

Ár: 25-40€ / nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailEXC

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 25-40 €

 • 1900 Ft.

 • 1000 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 1905/2026

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a Szabadság téren az
Exchange Palaceban (Tőzsde Palota)

Kiadó üzlethelyiség az Exchange Palace-ban. A pompás eklektikus-szecessziós műemlék épület 1905-ben, a híres magyar építész, Alpár Ignác tervei alapján készült, eredetileg a budapesti Áru- és Értéktőzsde számára. Az elmúlt ötven esztendő alatt a Tőzsdepalota a Magyar Televíziónak adott otthont, viszont mára már mindenki számára elérhető kiadó üzleteket is kínál.

A közel 50,000 m2 alapterületű Tőzsde Palota, amelyben a kiadó üzletek találhatóak, Budapest szívében, a főváros üzleti és pénzügyi negyedében helyezkedik el, és prémium kategóriás helyiségek- illetve üzlethelyiségeket kínál majd a rekonstrukciót és a felújítást követően.

Az Exchange Palace, ismertebb nevén a Tőzsde Palota, a Budapest belvárosának egyik leghíresebb műemléki épülete, amely a múlt és a jelen csodálatos kombinációja. Az épületben található A+ kategóriás irodák és prémium kiskereskedelmi területek, melyek bérbe adására már lehetőség nyílik.

Az impozáns palota épületegyüttese eredetileg a Tőzsdeház székhelye volt. A műemlék jellegű épület a 19. század végén épült, majd 2001-ben felújították és modernizálták, hogy újra megszépüljön, és mai elvárásoknak megfelelően tudjon üzemelni. Az épület belső terei is rendkívül elegánsak, az átrium egyenesen lélegzetelállító.

 

"Budapest egyik legimpozánsabb épülete most még modernebb irodákat és üzlethelyiségeket kínál"

 

A Tőzsde Palota, Budapest egyik legimpozánsabb épülete, több mint 100 éves történelmével és egyedülálló stílusával vonzza a látogatókat. Az eklektikus-szecessziós stílusú műemléki épület a Szabadság tér északi oldalán található, közel a Parlamenthez és a Nemzeti Bankhoz. Az épület eredeti funkciója az Országos Értéktár volt, ahol a fontos iratokat, értékeket őrizték.

A Tőzsde Palota azonban nem csak történelmi jelentőségével, hanem gyönyörű külsejével is lenyűgöző. A homlokzatot a híres magyar szobrász, Zala György alkotta meg, aki a szecesszió egyik legnagyobb magyar képviselője. Az épület főbejárata egy kis térről nyílik, amelyet impozáns oszlopcsarnok vesz körül. Az irodákból kiváló kilátás nyílik a Szabadság térre, valamint a Parlamentre.

A Tőzsde Palota azonban nem csak szépsége miatt ismert, hanem a modern irodai környezet miatt is. Az épület teljes körű felújítása során azonban sikerült megőrizni a műemléki jellegét, miközben a modern irodai környezet minden igényét kielégíti.

Az A+ kategóriás irodahelyiségek letisztult, modern designnal rendelkeznek, és az épület magas belmagasságának köszönhetően a helyiségek tágasak és világosak. A kiadó üzlethelyiségek tökéletesek kiskereskedők, üzletemberek és szolgáltatók számára, akik prémium helyet keresnek üzletük számára.

 

"Az A+ minősítési szabványok: kiváló infrastruktúra, modern technológia és ergonomikus kialakítás"

Ezt a szöveget bővítsd ki konkrét adatokkal, számokkal, példákkal: Az A+ kategória minősítés az irodapiac legmagasabb minőségi besorolása. Az A+ kategóriás irodák magas színvonalú környezetet biztosítanak a bérlőknek, amelyek kiváló infrastruktúrával, modern technológiával és kényelmes környezettel rendelkeznek. Az ilyen kategóriájú irodahelyiségek legfőbb előnyei a kiváló helyszín, a magas minőségű szolgáltatások és az innovatív kialakítás.

Az A+ minősítési szabványok magas követelményeket támasztanak az épületekkel szemben. Az ilyen kategóriájú irodákban kiváló infrastruktúra, például magas sebességű internet és modern klíma- és világító rendszerek találhatók. Az irodák kialakítása is ergonómiai szempontokat vesz figyelembe, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. Az A+ minősítésű irodák kényelmes környezetet biztosítanak a dolgozók számára, így segítik a hatékonyabb munkavégzést.

Az A+ kategóriás irodák drágábbak lehetnek, mint az alsóbb kategóriák, de a bérlők a magasabb árat megéri a kiváló minőség és a magas színvonalú szolgáltatások miatt. Az A+ minősítés az irodák legmagasabb besorolása, amely a kiváló minőségű környezetet és a magas színvonalú szolgáltatásokat garantálja a bérlőknek.

 

"A műemléki múlt és a modern jövő találkozása: az Exchange Palace új arca"

Az Exchange Palace fejlesztője, a kanadai Tippin Corporation befektető leányvállalata, a Tőzsdepalota Kft. több mint 50 ezer négyzetméteres eklektikus-szecessziós épületet újít fel és alakít át. Az impozáns műemlékvédelem alatt álló irodaházat eredeti stílusában, a legmodernebb technológiával felújítják, így A+ kategóriás irodaterületeket hoznak létre, amelyek összesen 26 ezer négyzetmétert tesznek ki.

Az új területek a legmagasabb minőséget és szolgáltatásokat nyújtják majd a bérlők számára. A környék egyik legnagyobb műemléki épületében, a Szabadság tér szomszédságában, több mint 100 éves múltra visszatekintő épület földszintjén prémium kiskereskedelmi területet alakítanak ki, amelynek nagysága 6 ezer négyzetméter lesz.

A kávézók, éttermek és üzletek részére szánt bérlemények kiváló lehetőséget nyújtanak azoknak, akik egy inspiráló környezetben szeretnének tevékenykedni, és ahol a történelmi múlt és a modern technológia találkozik.

Az Exchange Palace egyedi eleganciája mindenkit elkápráztat. Ez a gyönyörűen felújított műemléképület ideális helyszín azoknak, akik felsőkategóriás irodahelyiséget keresnek a belváros szívében. Az amerikai Beyer Blinder Belle tervező iroda, az ARUP mérnökiroda és a magyar LAKI kivitelező iroda együttműködésének eredményeként az épület minden igényt kielégítő bérleményeket kínál.

Az irodaház mindenki számára vonzó lehetőségeket kínál, az egyedi kiskereskedelmi-bérleményektől kezdve a kényelmes és modern irodahelyiségekig. Az épületnek köszönhetően az üzleti élet központja a Szabadság térre költözik, így azoknak, akik a városi pezsgést keresik, az Exchange Palace az ideális választás.

 

A Tőzsde Palota elhelyezkedése az egyik legvonzóbb tulajdonsága. A Szabadság tér szépsége és történelmi jelentősége miatt az egyik leglátogatottabb turisztikai helyszín Budapesten. Az épület közvetlen közelében számos kávézó, étterem és szórakozóhely található, így a bérlők számára kényelmes környezetet biztosít a munkahely és a szabadidős tevékenységek összekapcsolásához.

A Tőzsde Palota könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Az épület közelében található a Kossuth tér metróállomás, amely a 2-es vonalat szolgálja ki, és a Déli pályaudvar, amely az 1-es vonalat szolgálja ki. Emellett a 4-es és 6-os villamosok is az épület közelében állnak meg, és számos buszjárat is közlekedik a környéken.

Az épület helyszíne nemcsak a munkahelyhez, hanem az életminőséghez is hozzájárul. A környék nagyszerű választás a bérlők számára, akik szeretnék élvezni a belvárosi környezetet, és kihasználni a Szabadság tér és a környékének kínálta lehetőségeket.

 

"A Tőzsde Palota: A történelem és a kultúra központjában"

 

A Tőzsde Palota Budapest belvárosában található, így rengeteg érdekességet kínál a látogatóknak. Az épület közvetlen közelében található a Szabadság tér, amely Budapest egyik legismertebb és legnépszerűbb tere. A Szabadság tér a város történelmi központjában, a V. kerületben található, és az egyik legjobban megőrzött teret jelenti a városban. A tér egyike a legjobban fennmaradt XIX. századi térnek, és a neogótikus St. Stephen's Basilica és a modern szálloda, a Four Seasons Gresham Palace között fekszik.

A Szabadság tér a város egyik legfontosabb kulturális és politikai helyszíne is. Itt található a Nemzeti Szabadság Szobor, amely a magyar függetlenség és a 20. század szenvedései előtt tiszteleg. A tér mellett számos emlékművet és épületet találhatunk, mint például a Magyar Nemzeti Bank palotája és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

Az épület szomszédságában számos étterem, kávézó és üzlet található, így a bérlők számára rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a munka utáni szórakozásra. A 5. kerület Budapest egyik legfrekventáltabb negyede, ahol a turisták és a helyiek egyaránt szívesen időznek.

A kerületben számos kulturális és történelmi látnivaló található, mint például az Operaház, a Parlament vagy a Bazilika. Emellett a 5. kerület a város egyik legforgalmasabb bevásárlóutcájának is otthona, ahol a látogatók számos divatboltot és üzletet találnak.

A Tőzsde Palota környezete egyedülálló lehetőségeket kínál a bérlők számára, hogy élvezzék a város szépségeit és egy kiváló irodai környezetet. A sokoldalú környezet és az épület exkluzív jellege miatt a Tőzsde Palota tökéletes választás lehet azok számára, akik a belvárosi életstílust és az igényes munkakörnyezetet egyaránt fontosnak tartják.

 

Találja meg a legjobb üzlethelyiségét és segítünk a cége fejlődésében

"Szakértelem és elhivatottság: Az együttműködés a garancia a sikerre és az elégedettségre."

Szakértelmünk, megbízhatóságunk és agilitásunk segítségével mi, az ingatlan bérbeadás területén dolgozó értékesítők, minden ügyfelünknek a legjobb megoldást kínáljuk. Az elhivatottságunk és a célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az ingatlanjaikkal kapcsolatos ügyintézéssel, motivál bennünket a legjobban teljesíteni. Ha keres ingatlan bérbeadásban jártas, megbízható és elhivatott értékesítőt, akkor javasoljuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást üzlethelyiség bérbeadására.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot: A leghatékonyabb ingatlanbérbeadási megoldásokért.

 

Szeretne Ön is a Exchange Palace (Tőzsde Palota) bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

     1. Az adatlapon jobb oldalon található ürlapon tölse ki a szükséges adatokat

     2. Küldje el nekünk az üzenetét a bérlési igényeivel

     3. Kollégáink 1 napon belül összegyüjti a szükséges információkat

     4. Emailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködét

     5. A bérelemény teljes menetén képiselni fogjuk az igényeit és folyamatosan biztosítjuk a kapcsolatot cége és az üzemletető között

     6. A mi feleadtunk, hogy végig kisérjük a teljes bérlési folyamatot és támogassuk a sikeres üzletkötést.

 

Mi végig Ön mellet leszünk. Számíthat ránk az üzletkötés minden szakaszában!