üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: 185 nm kiadó üzlet

Budapest 11. kerület Neumann János u.

Ár: 9.9-11.9€/ nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailINE

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 9.9-11.9 €

 • 1440 €

 • 185 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2009

Kiadó üzlet Infopark

Kiadó üzlethelyiség a 11 kerületben az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Művészetek Palotája közelében az Infopark "E” épület földszintjén. Az épületben számos kiadó üzlethelyiség megtalálhatóak. Az Infopark "E" jelű épület 2009-ben került átadásra, az épületben van a székhelye az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (EIT) is.

Az üzlethelyiség épülete összesen 17.000 m² bérbe adható helyiséget, üzlethelyiségez és kereskedelmi területet biztosít.

bérelhető üzlethelyiség parkosított környezetben, el első osztályú irodaterekkel, korszerű szolgáltatásokkal bbiztzosít. A bérelhető üzlet épületben és környezetében számos szolgáltatás elérhető, mint például a kiemelkedő műszaki specifikáció, álpadló, alacsony közös területi szorzó, friss levegő befújás, kiváló parkolási lehetőség, rugalmas bővülési lehetőség, 24 órás recepció és biztonsági szolgálat, kitűnő természetes megvilágítás.

Az Infopark "E" épület 2009-ben épült a német tervező, Thomas Foral tervei alapján. Az IVG fejlesztésében készült épületek több ingatlanszakmai díjjal is büszkélkedhetnek.

Az Infopark „E” épület, amelyben több kiadó üzlethelyiség található, elsőként kapta meg Magyarországon a nemzetközileg elismert zöld tanúsítási rendszer, a LEED Silver minősítést. Az épületszárnyak által közrefogott, igényesen kialakított belső udvar a központi park felé nyílik ki, innen tárulnak fel az épület bejáratai. A tetőszint a homlokzat síkjától visszahúzott, így körben nagyvonalú, pazar kilátással rendelkező, faburkolatú tetőteraszok alakultak ki.

kiadó üzletek a 11. kerületben Infoprak Rákóczi híd budai hídfőjénél helyezkedik el az egyetemi épületek szomszédságában, a Nemzeti Színházzal és a Művészetek Palotájával szemben. Az Infopark határoló utcái a Hevesy György utca, a Magyar Tudósok körútja, Magyar Nobel-díjasok útja és a Neumann János utca.

Az épület közelében számos étterem, sportolási lehetőség és egészségügyi szolgáltató található, könnyen elérhető az Allee Bevásárlóközpont.

Kiadó üzlet bérlési információk

Kiadó üzlet bérlési információk

*Az Infoparkban található kiadó üzlet bérleti díja pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A Infoparki üzlethez megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.

Infoparki hirdetésben szereplő üzlet képei és adati tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A kiadó üzletekkel kapcsolatos pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Kiadó üzlethelyiség adatlap letöltése

11. kerület Neumann János u.