üzlethelyiség kiadó budapest

Kiadó üzlethelyiség: 1000 nm kiadó üzlet

Budapest 8. kerület Szigony utca

Ár: 20-25€/ nm hó-tól

Kiadó üzlet ID: retailCO7

Kiadó üzlethelyiség paraméterei:

 • Kiadó üzlet bérleti díja:

 • Üzlet üzemeltetési költsége:

 • Bérelhető üzlet mérete:

 • 20-25 €

 • 1920 €

 • 1000 nm

 • Üzlet elhelyezkedése:

 • Minimum bérleti idő:

 • Épület építési éve:

 • földszinti üzlet

 • 5 év

 • 2023

További kiadó üzlethelyiségek az épületben:

Kiadó üzlethelyiség a Corvin Sétányon

Kiadó üzlethelyiség 8. kerületben a Corvin SétányonSzigony. A Corvin Innovation Campus a Corvin Sétány sikertörténetének következő fejezete. A formabontó kialakítású épület gyakorlatilag meghosszabbítja a népszerű sétálóutcát. A kilencszintes komplexum első üteme 15 800 négyzetméter, a második 13 800 négyzetméteren biztosít kiadü területeket és kiadó üzleteket.

A szinte teljesen érintésmentes ház és a megújuló parkosított közterület átformálja a Szigony utca és környéke arculatát. Az épület horizontális párkányrendszere sokszínűen tagolja a homlokzatokat, míg mozgalmas lamella-rendszere játékosságot is kölcsönöz az épületnek.

Az ’A’ kategóriás Corvin Innovation Campus a BREEAM Excellent fenntarthatósági elvárásoknak és WELL Platina minősítésnek megfelelően valósul meg, ami a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el.

A ház, amelyben a kaidó üzletek vannak, gépészeti rendszere, a magyarországi követelményeket messze túlteljesítő egyedi szűrői, UV-s csírátlanítói Budapest egyik legtisztább levegőjét biztosítják majd.

Stay Safe eredményeként a Corvin Innovation Campus közös területei szinte teljesen érintésmentessé válnak. Az iroda épület a kerékpározókat emelt számú biciklitárolóval, külön zuhanyzókkal és szekrényekkel várja.

Az épület közelében elhelyezkedő Corvin Pláza közel 100 üzlettel kínál különböző szolgáltatások. A plázában éttermek, kávézók 3 000 m2 alapterületű fitnesz/wellness központ úszómedencével, gyorsmosoda, szépségszalonok, postahivatal, bankfiókok és pénzautomaták, mozi, színház és koncerthelyszínek is elérhetőek.

Az épület lokációjának köszönhetően könnyen megközelíthető az Üllői út – Nagykörút kereszteződése, jelentős gépkocsi és tömegközlekedési csomópont. Séta távolságra elérhető a M3 metró Corvin-negyed, Klinikák állomásai, 4-es és 6-os villamosjáratok, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető főút mentén.

Kiadó üzlet bérlési információk

*Az Szigony utcai kiadó üzlet bérleti díjja pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. Az Szigony utcahoz megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.

Az Szigony utcai hirdetésben szereplő üzlet képei és adati tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A kiadó üzletekkel kapcsolatos pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Kiadó üzlethelyiség adatlap letöltése

8. kerület Szigony utca